Uw verwarmingsketel werkt het hele jaar door en een storingsuitval komt altijd ongelegen.

Daarom is het regelmatig onderhoud van uw verwarmingsinstallatie belangrijk zodat u niet alleen storingen voorkomt, maar ook vroegtijdige slijtage van uw toestel.

Kies voor het onderhoud van uw verwarmingstoestel een vakman gespecialiseerd in onderhoud, met een grondige aanpak en die altijd voor u klaarstaat.

Wij raden u dus sterk aan om uw installatie tijdig te laten onderhouden. We raden het niet enkel aan, wist u dat dit ook bij wet verplicht is? Een cv-ketel gestookt op stookolie, steenkool, hout of pellets moet jaarlijks onderhouden worden en dient men de schoorsteen te vegen. Indien u verwarmt met aardgas, is een tweejaarlijks onderhoud verplicht. Cv-ketels op aardgas, die al in gebruik waren op 1 juni 2007, moesten een eerste onderhoudsbeurt krijgen vóór 1 juni 2010.

Om u te herinneren aan het jaarlijks of 2-jaarlijks onderhoud van uw verwarmingsinstallatie bieden wij u graag de service aan om u tijdig op te bellen voor een afspraak te maken. Zo hoeft u hier zelf niet aan te denken.